CHRIS PRATT: “PARKS AND RECREATION GERİ DÖNEBİLİR”

CHRIS PRATT: “PARKS AND RECREATION GERİ DÖNEBİLİR”


Bakalım o günleri görebilecek miyiz?


NBC’nin mocumentary/komedi başlığı altında yedi sezon boyunca seyirciyle buluşan eğlenceli dizisi Parks and Recreation’ın oyuncularından Chris Pratt, diziyle ilgili hislerini ve muhtemel bir birleşme ya da film ihtimali üzerine fikirlerini paylaştı.

Amy Poehler, Aziz Anzari, Rashida Jones ve Nick Offerman gibi isimlerin yıldızının parladığı bu yedi sezonluk komedi serüveninin yazarları olan Greg Daniels ve Michael Schur, daha önce The Office’in ABD versiyonu için çalışmıştı.

ABD’de bir radyo programına katılan Chirs Pratt “Andy Dwyer karakterini çok seviyorum. Kalbimi ve ruhumu o karaktere koyarak oynadım. Bu karakter yürüdüğümden beri üzerinde çalıştığım komedi filmim. Bu şovun üzerinde 150 bölüm boyunca çalışmak, bu fırsatı elde etmek bir rüyanın gerçekleşmesine olanak sağladı. Bu yüzden proje geri dönebilir ve ben bu durumda kesinlikle kadroda yer alırım” diyerek hem karaktere ve diziye olan sevgisini dile getirdi hem de ekibin tekrar birleşmesi için açık kapı bırakmış oldu.

Dizide yer alan diğer oyunculardan henüz bu konuyla ilgili her hangi bir fikir belirten olmadı ama yakın zamanda diğer oyunculardan da Chirs Pratt’in bu fikrini destekleyecek yönde açıklama yapmalarını ve bir film ya da yeni bir sezonla bizleri mutlu etmelerini temenni ediyoruz.