READING & LEEDS’İN İLK İSİMLERİ AÇIKLANDI

READING & LEEDS’İN İLK İSİMLERİ AÇIKLANDI


Bir Primavera Sound değil


İşlevini hala sürdürmekte olan dünyanın en eski müzik festivallerinden Readings & Leeds Festival, bu yılki kadrosunun bir kısmını açıkladı. 25-27 Ağustos 2017’de İngiltere’nin Reading ve Leeds şehirlerinde gerçekleşecek festivallerde Bastille, Major Lazer ve At The Drive-In gibi isimlerin yanı sıra açıklanan ilk headliner ise yine ve yeniden, MUSE.

En son 2011 yılında aynı festivalde headliner olarak sahne alan Muse grubu üyeleri, üçüncü kez sahne alacakları Reading & Leeds için çok heyecanlı olduklarını ve 2017 planları hakkında daha fazla haberin de yeni yıl sularında geleceğini söyledi.

s-7bdd6013fd8bfe59234b951ddee2c0c053ca4720

Festivalin organizatörü Melvin Benn ise,”Reading and Leeds 2017’nin ilk headliner’ı olarak Muse’u duyurmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. İnanılmaz canlı performansları, unutulmaz bir konser olacağını şimdiden garantiliyor. Daha o kadar çok açıklamadığımız isim var ki, geri kalanı da söylememek için kendimi zor tutuyorum.” açıklamasını yaptı.

Henüz grup üyeleri ve festival organizatörleri tarafından kesinleştirilmese de Kasabian’ın da bu yıl festivalde yer alacağı söylentiler arasında, bizden söylemesi.

Daha detaylı bilgi ve bilet için festivalin web sitesine bakınız.

reading_leeds_line_up_2017_poster-648x1024