SÓNAR ISTANBUL: DAHA İYİ LINE-UP GÖRDÜK MÜ?

SÓNAR ISTANBUL: DAHA İYİ LINE-UP GÖRDÜK MÜ?


Erken dönem biletleri için koş koş koş koş


24-25 Mart 2017 tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar İstanbul’da sahne alacak çok acayip isimler açıklandı! İrlandalı pop kraliçesi Róisín Murphy ve Avusturyalı elektronik müzik ikilisi HVOB’nin açıklanan ilk isimler olduğunu daha önceden duyurmuştuk. Bugün açıklanan isimleriyle Sónar İstanbul, 2017’nin en sansasyon yaratacak etkinliklerinden biri olma konusundaki iddiasını gösterdi.

Henüz bir ay önce bizce yılın en iyi performanslarından birini büyüleyici bir atmosferde yine Zorlu PSM’de gerçekleştiren Moderat, festival için geri dönerken yanında elektronik müzik sahnesinin en heyecan verici isimlerinden Nina Kraviz, bu yıl Primavera’ya damga vuran caz & elektronik müzik virtüözü Floating Points, interaktif canlı performanslarıyla dikkat çeken Clark, Hyperdub’ın kurucusu titri ve başarılı setleriyle elektronik sahnesinde özel bir yere sahip Kode9, soul ve synth’i başarıyla birleştiren Honne, Kendrick Lamar ve Kid Cudi gibi isimlerin parçalarının prodüktörlüğünü üstlenmesinin yanı sıra DJ kimliğiyle de ön plana çıkan Nosaj Thing, techno sahnesinin çağdaş yıldızlarından Matias Aguayo, usta caz müzisyeni Jimi Tenor ile Nicole Willis’in elektronik projesi Cola&Jimmu, ve çok daha fazlasını getiriyor.

Bu isimleri duyduktan sonra buraya kadar okumaya devam etmeyip bilet arayışına zaten düştüğünüzü tahmin ediyor olsak da adettendir diyerek avantajlı bilet satışlarının ilk döneminin 22 Aralık’ta bittiğini, ikinci dönemin ise 23 Aralık’ta başladığını belirtip sizleri detaylı bilgi ve bilet satışları için etkinliğin resmi hesabına yönlendirelim. E haydi sold-out olmadan biletinizi alın da, 24-25 Mart tarihlerinde etkinlik duvarında çaresiz kalmayın…