TABOO’NUN BAŞ KARAKTERİNİ BİR DE TOM HARDY’DEN DİNLEYİN

TABOO’NUN BAŞ KARAKTERİNİ BİR DE TOM HARDY’DEN DİNLEYİN


Ben sizin bildiğiniz aktörlere benzemem!


Tom Hardy, 10 Ocak’ta ekranlarda olacak Taboo’daki bıçkın karakteri James Keziah Delaney hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Babası Chris Hardy ile beraber yazdığı 8 bölümlük mini dizide, babasının ölümünün ardından intikam peşinde koşan Delaney’yi, insan eti yemesiyle de bildiğimiz Hannibal Lecter’a benzetti.

Esquire’a konuşan Hardy, Delaney için “Sherlockvari bir dedektif, zekasının yanında biraz daha fiziksel gücü ön planda, oldukça uyanık, bunun yanında spiritüel, şaman ve yamyam karışımı seri katil tipi bir şey!” sözleriyle kafa karıştırsa da Shaman bir Hannibal Lecter karakteri fikriyle ilgi çekmeyi başarıyor.

Söz konusu Taboo olduğunda -biraz da dükkan sahibi ya- biraz fazla mükemmeliyetçi hissettiğini ekleyen Hardy, röportaja şöyle devam etti: “Her satırı ezberimde ve her sahnede nerede ne olduğunu biliyorum ancak yine de o kadar kolay mutlu olamıyorum.”

gallery-1480922839-tomhardy2withlogo

Farklı şeyler denemek yeterince cezbedici olsa da karanlık rollere daha yatkın olduğunu kabul eden Hardy, “Yaptığım işteki çatlaklığı seviyorum, belki de bu yüzden biri ne zaman başka bir deliyi canlandırmak isteyip istemediğimi sorduğunda her seferinde evet, tabii neden olmasın demekten kendimi alamıyorum.”

Son zamanlarda canlandırdığı sessiz sakin, ağzı var dili yok karakterlerden yavaş yavaş uzaklaştığının sinyallerini veren Hardy atıp tutmaya şöyle devam etti:

İçimde farklı şeyler yapmak isteyen bir tarafım olsa da beni yine aynı yöne çeken tarafım daha ağır basıyor. Gangsterleri canlandırmaya devam etmek istiyorum; çünkü her seferinde daha derine gidiyorsun.

“Neden değiştirip durayım da aynı yüzeysellikte kalayım? ‘Oh, o çok iyi bir aktör, bakın şimdi de müzikalde yer alıyor!’, ne dediğimi anlıyor musunuz? Bu bence ‘Herkes bana baksın, insanları memnun etmeye çalışıyorum’ demek gibi bir şey.”

Tom Hardy’nin “Ben sizin bildiğiniz aktörlere benzemem” tadındaki röportajının devamını buradan okuyabilirsiniz.

Yeni yıla yeni bir gizemli seriyle devam etmek isteyenler, Ridley Scott yapımcılığında, FX-BBC One ortaklığında çekilen diziyi bu yıl başında televizyonun baş köşesine koyma ihtimalini kaçırmasın!