THE GUARDIAN VE VICE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

THE GUARDIAN VE VICE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!


Gelsin güzel videolar


İngiltere’nin en köklü gazetelerinden The Guardian, ABD ve İngiltere’de her gece haber programında yayınlanmak üzere ABD’li medya portalı Vice ile güçlerini birleştirdi.

The Guardian, yıllardır uluslararası alanda seyirciyle buluşturduğu habercilikteki uzmanlığını Vice’ın hepimizin en az bir tanesini izlediğimiz başarılı içerik videolarıyla bileştirecek. The Guardian çalışanlarının bir kısmının Londra’daki VICE ofisinde çalışması şeklinde ilerleyecek anlaşma için “Bu ortaklık, çoklu platform içerik kullanımında öne çıkma yolunda bir örnek olacak” şeklinde açıklamada bulunan Vice’ın kurucusu ve ortağı Shane Smith, “Araştırmacı haberciliğin en önemli noktası içerik olduğunda iş daha da önemli hale geliyor. Gerçeklere dayanan, güvenilir haberler daha önce hiç bu kadar önemli olmamıştı ve bu ortaklık, bunu ortaya çıkardığı için çok önemli bir konumda.” şeklinde devam etti.

Bu ortaklık, Vice News Tonight da dahil olmak üzere The Guardian gazetecilerini de katkısını içerecek Vice içeriklerinin yayınlanacağı ortak markalı özel haberler şeklinde vücut bulacak.

Hali hazırda ABD’de HBO üzerinden yayın yapan Vice News Tonight, İngiltere’de de Viceland isimli web sitesi üzerinden her gece yayınlanan bir haber programı olacak.