TRAINSPOTTING 2’YE İLK 5 YILDIZ EMPIRE’DAN!

TRAINSPOTTING 2’YE İLK 5 YILDIZ EMPIRE’DAN!


Yeni görseller de bonusu!


27 Ocak’ta İngiltere’de, 3 Mart’ta ise ülkemizde vizyona girecek Trainspotting 2 -ya da T2- ilk filmin tam 20 yıl sonrasında büyük bir nostalji sağanağına neden olacak. Bir yandan da 2017’nin en büyük sinema olaylarından biri olarak kayda geçecek. Danny Boyle ve eski ekipten bu geri dönüşe yakışır bir film çıkması hiç şüphesiz ki en büyük dileğimiz…

Yayınlanan fragman, filmden umudu olmayanları bile heyecanlandıracak kadar iyiydi. Peki ya filmin tamamı? Bu sorunun cevabını büyük bir merakla bekliyoruz. Irvine Welsh’in Porno’sunu birebir olarak ele almasa da temelini onun üzerine kuran Trainspotting 2’nin senaryosunda, ilk filmin de senaryosunu yazan John Hodge’un imzasının bulunması büyük bir artı.

Trainspotting 2’nin ilk kritik sonucu Empire tarafından duyuruldu: 5 üzerinden 5 yıldız!

Derginin Şubat sayısında tamamını bulabileceğimiz kritiğin kısa süre içinde içinde internetteki yerini almasını bekliyoruz.

Bu kritik, beraberinde üç yeni Trainspotting 2 görselinin haricinde; Mark Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) ve Begbie (Robert Carlyle)’nin ayrı ayrı yer aldığı dört kapağı da beraberinde getirdi. Bunlara ek olarak bir de toplu fotoğrafın yer aldığı kapak mevcut.

Evvela 1996’daki Empire kapağına uzanıyoruz.

hr06s0vu4lerrh6l

Şimdi de yeni Empire sayısının çoklu kapaklarına.

empirecover1-renton

 

empirecover4-sickboy

empirecover3-spud

empirecover2-begbie

 

empfeb17_subscover

 

 

Sıra üç yeni T2 görselinde.

trainspotting-2-1

trainspotting-2-2

trainspotting-2-3

E gelmişken fragmanı bir kez daha izleyelim.

Ah bir de en az film kadar önemli soundtrack’te kimlerin yer alacağı belli olsa…