4 ŞUBAT THE WANTON BISHOPS SINAVINA HAZIRLIK

4 ŞUBAT THE WANTON BISHOPS SINAVINA HAZIRLIK


Red Bull TV'den Walk It Home belgeseli


Beyrut’un bağrından çıkan, The Black Keys’in Orta Doğu şubesi sayılabilecek blues – garage rock grubu The Wanton Bishops, 4 Şubat’ta Salon’a geliyor!

url

2011 yılında bir bar kavgası sırasında tanışıp birkaç kadeh devirdikten sonra beraber müzik yapmaya karar veren Nader Mansou ve Eddy Ghossein tarafından kurulan grup, Orta Doğu’nun The Black Keys’i olarak biliniyor.

Bu vasıtayla belki bilenler yeniden, bilmeyenler de sıfırdan izlemek ister diye Red Bull TV’nin 2015’te grup için çektiği, yurt dışında bayağı ses getirmiş belgeseli Walk It Home‘u tekrar gündeme getirelim dedik.

The Wanton Bishops’ın stüdyolarının yanındaki gözlükçü dükkanını işleten, aynı zamanda kendisi de müzisyen olan komşularının öncelikle Beyrut’u ardından da Mansou ve Ghossein’ı anlatmasıyla başlayan belgesel, içinizi Beyrut’a gitme isteğiyle dolduracak.

4

Devamında grup üyelerinin ABD’ye, sürdürdükleri müzik geleneğinin doğduğu şehirlerde verecekleri konserlere çıkan yolculuklarının hikayesini anlatan belgeselin yönetmenliğini Ben Holman yapıyor.

Buyurun, hiç çekinmeyin, buradan izleyinWalk It Home.