TAME IMPALA ÜYESİ CAMERON AVERY SOLO ALBÜM YAYINLIYOR

TAME IMPALA ÜYESİ CAMERON AVERY SOLO ALBÜM YAYINLIYOR


Ripe Dreams, Pipe Dreams 10 Mart’ta yayınlanıyor


“Pond’un davulcusu var ya” ve “Tame Impala’nın basçısı işte” diyerek eşe dosta tanıttığımız Cameron Avery, ilk albümünün çıkış tarihini duyurdu ve bir tekli yayınladı.

Geçen sene C’est Toi isimli teklisini yayınlayıp bir de ilk göz ağrımız Alexandra Savior ile yaptığı We’re Just Making It Worse isimli şarkısıyla akıllarımızda kalan Avery, plak şirketinin Soundcloud hesabı üzerinden Wasted on Fidelity isimli yeni şarkısını bizlerle paylaştı. 10 Mart’ta yayınlanacak olan “Ripe Dreams, Pipe Dreams” isimli albümü hakkında bir iki söz söylemeyi de ihmal etmeye Cameron Avery, “Dinlemeyi sevdiğim eski şarkılar gibi bir şeyler yapmak istedim. Johnny Hartman, Dean Martin, Frank Sinatra, Elvis Presley, Sarah Vaughan, Etta James gibi büyük orkestralı ve daha az metafor içeren sözler olması benim için daha uygundu.” yorumuyla kafasındakileri bizlerle paylaştı.

Albümün nasıl geliştiğini ise “Los Angeles’a taşınmak benim için her şeyi tamamen değiştirdi. Albüm sürecinde her şeye evet diyen bir insana dönüştüm. 20’lerimin ortasındayım, bir grupta çalıyorum, Los Angeles’te yaşıyorum. Kısacası hayallerimi yaşıyorum diyebilirim ama bu hayaller her an kabusa da dönebilir. Albümü iyice dinlerseniz bütün istediğimin hayatımda beni sevecek bir insan olmasını istediğimi görmüş olursunuz.” şeklinde, bir yandan hayatının gidişatını da bizlerle paylaşarak anlatan Cameron Avery’nin 20 Mart’ta çıkacak albümünün şarkı listesi şu şekilde;

‘A Time And Place’
‘Do You Know Me By Heart?’
‘Dance With Me’
‘Wasted On Fidelity’
‘Big Town Girl’
‘Disposable’
‘The Cry Of Captain Hollywood’
‘Watch Me Take It Away’
‘An Ever Jarring Moment
 ‘
‘C’est Toi (extended)’