TOM HARDY’DEN NOLAN VE BOND FİLMİ İDDİALARI HAKKINDA

TOM HARDY’DEN NOLAN VE BOND FİLMİ İDDİALARI HAKKINDA


007'li dedikodular devam ediyor


Yaz aylarında vizyona girecek Dunkirk’te bir kez daha Christopher Nolan’la çalışan Tom Hardy, uzun süredir dedikodusu yapılan iddialar hakkında konuştu.

Tom-Hardy

Idris Elba, Aidan Turner, Tom Hiddleston ve James Norton’la birlikte ismi yeni James Bond için geçenler listesinde yer alan Tom Hardy, Daily Beast’e verdiği röportajda konuyla ilgili açıklama yaptı. Malum dedikodulardan biri de Bond serisi hakkında hayli ciddi düşünen Christopher Nolan’ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı iddiası. Geçtiğimiz aylarda James Bond yapımcılarıyla görüştüğü haberleri çıkan Nolan’ın yönetmenliğinde James Bond’a hayat vereceği -hatta kötü adamın da Michael Fassbender olabileceği- iddiaları hakkında konuşan Hardy, “Biz oyuncular arasında bir söylem vardır; bir şeyi çok fazla dillendirirsen o iş olmaz. O yüzden ben de konu hakkında konuşmayayım.” diyerek kaçamak ötesi bir cevap verdi.

Daniel Craig ve Sam Mendes ikilisinin harika işler çıkardığını ve bu işlerin ulaştığı çıtayı aşmanın çok kolay olmadığını belirten Tom Hardy, Christopher Nolan gibi güçlü bir ismin yönetmenliğindeki yeni James Bond filminin seriye taze bir soluk kazandırabileceğini düşündüğünü söyledi.

Dedikodular bile ağzımızın suyunu akıtmaya yeterken bakalım yeni Bond filmi hakkında iyice dillendirilmeye başlanan Christopher Nolan söylentisi nasıl sonuçlanacak…

Biz şimdilik Dunkirk fragmanını bir daha izleyelim.