YENİ TWIN PEAKS SEZONU 21 MAYIS’TA BAŞLIYOR!

YENİ TWIN PEAKS SEZONU 21 MAYIS’TA BAŞLIYOR!


Bir gecede 4 bölüm


Sonunda beklenen haber geldi. David Lynch ve Mark Frost’u tekrar buluşturan ve bir efsanenin devamını getirecek yeni Twin Peaks sezonu, 21 Mayıs’ta 2 saatlik özel bölümüyle başlayacak. Toplam 18 bölümden oluşacak sezona Showtime ev sahipliği yapacak.

c1wvbjyxuaeo-ld

Bu iki saatlik özel bölüm, aynı zamanda dizinin yeni sezonunun ilk iki bölümü olacak.

Sıkı durun, yeni Twin Peaks sezonunun 3. ve 4. bölümü, 2 saatlik özel bölümün hemen ardından Showtime’ın dijital platformu üzerinen yayınlanacak.

Showtime’ın başkanı David Nevins, yeni sezonla ilgili olarak “We’ve seen the whole thing. David Lynch is one of the great film masters of my lifetime. I think this is the pure heroin version of David Lynch and I’m excited to put it out.” açıklamasını yaptı. Yani tüm sezonu izlediğini ve Türkçe’ye direkt çeviriyle bu sezonun “David Lynch’in saf eroin versiyonu” -uygun karşılığını siz bulun- olduğunu söyledi. Bu arada bir ekleme daha yaptı: 3. Twin Peaks sezonu, aynı zamanda dizinin son sezonu olacak.

Bu kutlu haberin ardından ilk resmi tam sürüm fragmanın da gelmesi an meselesidir.

Naomi Watts, Tom Sizemore, Laura Dern, Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper ve Balthazar Getty gibi isimlerin orijinal kadrodan Kyle MacLachlan, James Marshall, Sherilyn Fenn ve Sheryl Lee ile buluşacağı yeni Twin Peaks sezonunun müzikleri tabii ki Angelo Badalamenti’ye ait!