EMMA STONE’UN OSCAR’A UZANAN EVRİMİ TEK VİDEODA

EMMA STONE’UN OSCAR’A UZANAN EVRİMİ TEK VİDEODA


Superbad'den La La Land'e bir Oscar hikayesi


Halihazırda yılın en çok konuşulan etkinliklerinden biri olmasına rağmen yaşanan skandalla hakkında birkaç kat daha fazla konuşulan Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyunucu ödülünün bu seneki sahibi olan Emma Stone’un kariyerindeki evrim tek videoda toplandı.

2007’deki Superbad ile yakaladığı başarıdan sonra adını her sene gittikçe daha fazla duymaya başladığımız başarılı ABD’li aktris Emma Stone’un, oynadığı filmlerden kısa sahnelerinin bir araya getirildiği Oscar’a uzanan yolculuğu, Filmschoolrejects tarafından bir araya getirildi. Yer aldığı başarılı filmleri ve canladırdığı farklı karakterleri bir çırpıda görmemizi sağlayan bu başarılı supercut, bize Emma Stone’un dramadan komediye, büyük bütçeli yapımlardan Woody Allen gibi önemli ismlerle çalıştığı geniş yelpazedeki filmlerini önümüze seriyor. 

Bu video hakkındaki, dolayısıyla Emma Stone hakkındaki en güzel detaylardan biri ise, bu sene kazandığı ödülü daha önce kazanan Brie Larson ve Jennifer Lawrence  gibi henüz sadece 28 yaşında olması. Daha uzun yıllar başarılı performanslarını izlemeye devam edeceğimiz Emma Stone’un kazandığı bu ilk Oscar heykelciğine giden öyküsünü hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.