INDIGO VEDA ETTİ…

INDIGO VEDA ETTİ…


#EveryEndIsANewBeginning


Taksim vs. konusuna hiç girmeyeceğiz.

Bugün eski bir dosttan; kimi zaman hakkında söylensek de etsek de hepimiz için çok özel, çok sarhoş, çok hatırlamadığımız ama eninde sonunda hafızalarımıza kazınmış birçok anının sahibi indigo’dan bir mesaj var. Bu mesaj da maalesef pek iyi değil.

Haydi şöyle bir oturun, düşünün.

Filmi geriye, “Yok abi ben artık Taksim’e çıkmıyorum” diyorsanız da biraz daha geriye sarın. Gece hayatıyla az buçuk ilgiliyseniz indigo’yla yolunuz muhakkak kesişmiştir. Aklımızda tutamayacağımız çok konser ve gecede, tüm artı ve eksileriyle müzikle buluşturdu indigo bizleri. Artık bu buluşmaları en iyi ihtimalle “bir süre” boyunca yaşayamayacağız.

Tek derdimizin müzik olduğu günler çabucak gelir ve umarız en yakın zamanda tekrar görüşürüz indigo…

Her şey için sağ ol!

indigo diyor ki;

16602949_10155047349864846_6422783829772931303_n

Müziğin birleştirici gücüne inanarak; müzikten ve eğlence kültüründen keyif alanlarla paylaşımda bulunmak için 14 sezon önce harekete geçtik.

Gün geçtikçe sınırları daralan ve kısıtlamaları artan bir sektörün içinde, şehrin en uzun soluklu gece kulüplerinden biri olarak; temsil ettiğimiz kültürün takipçileriyle birlikte olmaya ve hiç bir ayrım gözetmeksizin daha fazla insana bu kültürü ulaştırmaya gayret ettik.


Bugün, bu birlikteliğimize ara veriyoruz.

Müziğin bizi kucakladığı günlerde, tekrar beraber olmak üzere.

indigo.

#EveryEndIsANewBeginning