KEANU REEVES YENİ BILL & TED FİLMİNİ RESMEN ONAYLADI

KEANU REEVES YENİ BILL & TED FİLMİNİ RESMEN ONAYLADI


Excellent!


Yeniden çevrimler, yıllar sonra devamıyla geri dönen filmler… Bu filmlere birisini daha eklemeye hazırız. Hele ki mevzu bahis Bill & Ted’se!

Yıllardır üçüncüsünün çekileceği konuşulan, Keanu Reeves ve Alex Winter’ın bir türlü gerçekleştiremediği geri dönüş gerçekleşmek üzere. Son olarak senaryosunun hazırlandığı haberini aldığımız üçüncü Bill & Ted filminin çekileceği, Graham Norton’ın programına katılan Keanu Reeves tarafından onaylandı.

VwibhvP

Şu sıralar John Wick 2’yle vurup vurup saymayan Reeves, Bill & Ted’in hala hayatta olduğunu, dünyayı kurtarmak için bir şarkı yazmak durumunda olmalarına rağmen yazmadıklarını söyledi. Prenseslerle evliliklerinde dibi gören, kendilerine kızgın olan çocuklarıyla uğraşan Bill & Ted; günün birinde gelecekten misafir -Ah keşke George Carlin hayatta olaydı da Rufus’u oynayaydı…- kabul ederler. Bu misafir, Bill & Ted’e sadece dünyayı değil, kainatı kurtarmak için bir şarkı yazmaları gerektiğini söyler…

Her şeyiyle hayli Bill & Ted kokan bir senaryo! Artık 50’lerine gelmiş bir Bill & Ted görme fikri, Keanu Reeves gibi bizleri de şaşırtacaktır. Videonun son kısmına saklanan “Excellent” repliği ve air guitar karesiyle hevesimiz daha da artıyor.

Dönsün artık Bill & Ted!