KONG: SKULL ISLAND’DAN VİZYON ÖNCESİ AKSİYONDA DAMPİNGE GİDEN FRAGMAN

KONG: SKULL ISLAND’DAN VİZYON ÖNCESİ AKSİYONDA DAMPİNGE GİDEN FRAGMAN


King Kong vs Godzilla öncesi son King Kong filmi


Warner Bros.’un önümüzdeki hafta vizyona girecek olan ve King Kong hikayesinin farklı bir kısmını anlatacak filmi Kong: Skull Island – Rise of the King’ten son bir fragman geldi.

Yönetmenlik koltuğunda Jordan Vogt-Roberts’ın oturduğu kadrosunda Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John C. Reilly gibi isimlerin yer aldığı ve büyük ihtimalle 2019’daki Godzilla: King Of The Monsters’tan sonra muhtemel bir King Kong vs Godzilla kapışmasından önceki son film olan Kong: Skull Island – Rise of the King’ten heyecan verici bir fragman yayınlandı. Ülkemizde 10 Mart’ta vizyona girecek film hakkında konuşan yönetmen Jordan Vogt-Roberts “Bana gezegende var olan iyi bir prequel adı vermek isteseniz muhtemelen yapamazsınız! Genellikle bir nedenden dolayı iyi değiller. Bu neden de her filmin bir önceki filmin devamı gibi hareket etmeye çalışması. Biz ise tamamen yeni bir mitoloji ve evren yaratmaya çalıştık.” açıklamasını yaptı.

Vogt-Roberts’ın anlattığı gibi gerçekten bunu başarmışlar mı ya da film kötü mü olmuş bilemeyiz ama muhtemel bir King Kong vs Godzilla kapışmasının, bizi bu iki filmden de daha çok heyecanlandırdığı kesin.