M. NIGHT SHYAMALAN’IN DİZİSİ TALES FROM THE CRYPT’TEN İLK FRAGMAN

M. NIGHT SHYAMALAN’IN DİZİSİ TALES FROM THE CRYPT’TEN İLK FRAGMAN


Eski diziye yeni adet


Şu sıralar vizyonda olan Split ile eski günlerine dönen gerilimli ve gizemli filmlerin adamı M. Night Shyamalan’ın yeni projesi Tales from the Crypt’ten ilk fragman yayınlandı.

William Gaines’in çizgi romanından uyarlanan, 1989-1996 yılları arasında dizi formatında yayınlanan ikonik korku antolojisi Tales from the Crypt’in yeniden çekimi olan diziyi Shyamalan kendine özgü gerilimiyle ele alıyor.

tales-from-the-crypt-comic-418x600

Orijinal serinin çocukluğunda onun için bir yasak meyve olduğundan ve şu anki hikaye anlatıcısı olmasında onu etkileyen en büyük şeylerden birinin Tales from the Crypt’in karanlık ve ironik dünyası olduğundan bahseden Shyamalan’ın yeni dizisinin tam yayın tarihi belli değil. Ama bu yıl içinde TNT’de gösterileceğini biliyoruz.

Dizinin yapımcılığını Shyamalan’ın geçtiğimiz günlerde vizyona giren son filmi Split’in de yapımcılığını üstlenen Ashwin Rajan, James D. Stern ile beraber yürütecek.

tls

Fragmanın yanı sıra, Shyamalan’ın dizi hakkında düşüncelerini paylaştığı hayli gerilimli bir tadımlık da mevcut. Anlayacağınız, korku-gerilim gurusu yönetmenin yine rahat uyuyacağımız gecelerle bir derdi var.

Biz hiç yoktan gerilmeye yer arıyoruz, Shyamalan da germeye, çok affedersin.

Hiç çekinmeyin gerilin, gerilin.