SONG TO SONG’DAN GÖZLERE BAYRAM İLK FRAGMAN

SONG TO SONG’DAN GÖZLERE BAYRAM İLK FRAGMAN


Dev kadroya dev fragman


Daha ilk posterinin çıkmasının üstünden 24 saat geçmemişken 17 Mart’ta vizyona girecek yeni Terrence Malick filmi Song To Song’dan, tüyleri diken diken edecek bir fragman geldi.

Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman, Rooney Mara, Cate Blanchett, Christian Bale, Benicio Del Toro, Val Kilmer ve çok daha fazlasının bulunduğu bu dünya karmasına sahip filmde, bu kadar yıldız ismin yanında karşımıza Flea ve Iggy Pop gibi dev müzisyenler çıkıyor. Austin, Texas’ın zengin müzik sahnesi ile iç içe geçen iki aşk hikayesini anlatacak filmde, Ryan Gosling ve Rooney Mara’yı söz yazarı/müzisyen bir çift olarak izleyeceğiz. Michael Fassbender ve Natalie Portman’ı ise başka bir çift olarak izleyeceğiz.

Terrence Malick’in hem yazıp hem yönettiği filmin görüntü yönetmeni ise Gravity, The Revenant ve Birdman gibi Oscarlı filmlerin Oscar avcısı görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki. Lubezki bu filmle bir Oscar daha alır mı bilemiyoruz ama şimdiden kalplerimizde bir ödül kazandığı kesin. Bu sene ki South by Southwest’in açılış filmi olarak yer alacak Song to Song umarız ülkemizde de kısa zamanda vizyon şansı bulur.