WILL FERRELL STEP BROTHERS’IN DEVAM FİLMİNE SICAK BAKMIYOR

WILL FERRELL STEP BROTHERS’IN DEVAM FİLMİNE SICAK BAKMIYOR


Sensiz olmaz, sensiz olmaz...


Will Ferrell, başrolünü John C. Reilly ile paylaştığı 2008 yapımı komedi, Step Brothers’ın olası bir devam filmine sıcak bakmadığını açıkladı.

20503249.jpg-rx_640_256-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx

Halihazırda Zoolander 2 ve Anchorman 2: The Legend Continues devam projelerinde yer alan Ferrell, öyle her şeyin ikinci filmini kafalarına göre çekip ilk filmin değerini kaybettirmemek gerektiğini düşünüyor.

Rolling Stone’a konuşan Ferrell, “Bu cazibeye karşı koymak gerekiyor. Herkesin devamını yapmanızı istediği şeyler aslında devamı olmadığı için güzel. Sanırım bunu ileride göreceğiz; ama şimdilik öyle bir plan yok. Sadece her şeyin devam filmini yapıyor olmak istemiyoruz.” sözlerinin ardından genellikle ikinci filmlerde hayal kırıklığı yaşayan izleyicilerin duyarlılığını ve düşüncelerini anladığını ekledi.

“Anchorman 2’de yaptıklarımız için kişisel olarak harika hissediyoruz. Ve sanıyorum birçok insan devam filmini orijinalinden bile daha çok sevdi. Ama her zaman,  ‘Neden bunu yapmak zorundaydınız ki, bir film neyinize yetmedi?‘ diyen bir kısım insan da oluyor.”

Step Brothers ve Anchorman’in yönetmeni Adam McKay; çok daha ileride, Ferrell ve Reilly daha da yaşlandığında gerçekleşebilecek bir Step Brothers 2 için hala az da olsa bir ihtimalden bahsediyor; ama Ferrell’ın karakterlerin komik olmaktan ziyade içler acısı olacağına dair haklı şüpheleri var.

Ferrell ve Reilly olmadan da bir Step Brothers anlamlı olmayacağına göre, belki de en iyisi hiç bulaşmamak. Çünkü çoğu zaman böyle daha güzel.

Şu sıralar 2018’de vizyona girecek Etan Cohen’in Holmes and Watson filmi için bir araya gelen John C. Reilly ve Will Ferrell’ı ilerleyen zamanlarda her halükarda beraber izleyeceğiz.