YENİ BİR STRANGER THINGS Mİ? WHEN THE STREET LIGHTS GO ON

YENİ BİR STRANGER THINGS Mİ? WHEN THE STREET LIGHTS GO ON


80'ler esintili, gizemli dizi mi lazım?


Geçtiğimiz günlerde kazananlarını açıklayan Sundance Film Festivali’nde pilot bölümü gösterilen When The Street Lights Go On, büyük ilgi gördü. Henüz nerede yayınlanacağı belli olmayan dizinin fragmanı da yayınlandı.

Hulu için hazırlanan seri, kanal yayından kalktığı için şu an ortada kaldı gibi bir şey; şimdilik yayın ağı için arayışta olan seri, gizemli ve 80’ler nostaljili konusuyla oldukça ilgi çekici duruyor. Hem 80’lerde geçmesi, hem de esrarengizliğiyle aklımıza tabii ki şöyle bir soru geliyor: “Stranger Things damarında bir dizi mi izleyeceğiz?

When-The-Street-Lights-Go-On

Kurt Cobain belgeseli, Cobain: Montage of Heck’in yönetmeni Brett Morgen tarafından yönetilen serinin oyuncu kadrosunda Odessa Young, Nicola Peltz, Adam Long ve Max Burkholder yer alıyor.

Yayınlanan sinopsis ise şöyle:

1983 yazında, Illinois’nin küçük bir kasabasında bir dizi beklenmedik olay gelişir, popüler bir lise öğrencisi ve onun öğretmeninin cinayetiyle şehir sarsılır. Bir başka öğrenci gece evine doğru bisikletini sürerken cesetleri keşfeder. Sessiz sakin bir banliyo hayatı süren kasabalılar için, artık her şey geri dönülemez bir şekilde değişmiştir.

Umuyoruz ki When The Street Light Go On, en yakın zamanda kendine bir kanal bulur da biz de gizemli bir serüvene dahil oluruz.

Fragman tam burada.