YENİ SOFIA COPPOLA FİLMİ THE BEGUILED’DEN İLK FRAGMAN!

YENİ SOFIA COPPOLA FİLMİ THE BEGUILED’DEN İLK FRAGMAN!


Ve de görseller


İlk yönetmenlik deneyimi The Virgin Suicides’le beyaz perdeye giriş yapan, Lost in Translation filmiyle de yerini sağlamlaştıran Sofia Coppola, 1971’de Don Stiegel yönetmenliğinde ve Clint Eastwood başrolünde çekilmiş The Beguiled’ın yeniden uyarlamasıyla karşımızda olacaktı. Hatırladınız değil mi? İşte o The Beguiled’den ilk fragman ve görseller paylaşıldı!

Kadın karakterleri çok lezzetli bir biçimde ele alan Coppola’nın bir kez daha aynı şeyi yapacağından emin olduğumuz The Beguiled’ın; Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angourie Rice ve Colin Farrell’den oluşan kadrosu ise göz kamaştırıyor.

Thomas P. Cullinan’ın 1966 yılında yazdığı A Painted Devil adlı romandan beyaz perdeye uyarlanan film ise ABD İç Savaşı yıllarında geçiyor. Colin Farrell’in canlandıracağı Kuzey’den gelen yaralı bir asker, ormanda bir kız öğrenci tarafından bulunur ve yakındaki kız yatılı okuluna tedavi edilmek üzere götürülür. Burada kaldığı süre boyunca kadınlar tarafından paylaşılamayan askerin sebep olduğu dargınlıklar ve yaşadığı ilişkileri işleyecek film, 23 Haziran’da vizyona girecek.

The-Beguiled-Colin-Farrell

The-Beguiled-Sofia-Coppola-And-Cast

The-Beguiled

 

The-Beguiled-Nicole-Kidman