ANALOG KÜLTÜR DÜNYANIN EN İYİ 50 PLAK DÜKKANI LİSTESİNDE

ANALOG KÜLTÜR DÜNYANIN EN İYİ 50 PLAK DÜKKANI LİSTESİNDE


As bayrakları as...


Plak denince akla ilk gelen site/oluşum/komünitelerden biri olan The Vinyl Factory, dünyanın en iyi 50 plak dükkanı listesini açıkladı ve bu listede bizden bir isme yer verdi.

Bünyesinde bir plak şirketi; baskı fabrikası, online dergi bulunan ve başarılı müzisyenlerle konserlere imza atan The Vinyl Factory, dünyanın en önemli 50 plak dükkanını sıraladı. Rough Trade, Amoeba ve Hard Wax gibi büyük isimlerin yanında Analog Kültür’ü de bu listede görmek hepimizi mutlu etti.

Listenin 46.’cı sırasında kendine yer bulan Kaan Düzarat’ın kurucusu olduğu ve Serdar-ı Ekrem Caddesi’nde yer alan Analog Kültür, sadece bir plak dükkanı değil. Aynı zamanda vintage enstrümanların ve kayıt aletlerin de meraklılarıyla buluştuğu önemli bir nokta. Bunların yanı sıra kayıt stüdyosu olarak da hizmet veren Analog Kültür, son dönemlerde çıkan albümlerin yanı sıra uzmanlık alanı olan 60’lardan günümüze Türkçe pop, caz ve funk klasiklerinden geniş bir yelpaze de sunuyor. Plak severlerin, yeni ve eski sesleri bir arada bulmayı bulmayı amaçlayanlar için şehrin en önemli müzik dükkanlarından biri olan Analog Kültür’e yolunuz düşerse uğramayı ihmal etmeyin. Listenin tamamını görmek için ise buraya tıklamanız yeterli.