ANDREW GARFIELD’IN YENİ FİLMİ: BLACK LION

ANDREW GARFIELD’IN YENİ FİLMİ: BLACK LION


Carlos Mavroleon = Andrew Garfield


En son Hacksaw Ridge ve ülkemizde vizyona girmeyecek Martin Scorsese filmi Silence’ta başarılı performanslara imza atan Örümcek Adam emeklisi Andrew Garfield, Black Lion isimli yeni projesinde Carlos Mavroleon’a hayat verecek.

garfield

İngiliz/Yunan asıllı Mavroleon, Harvard’da tamamladığı eğitiminin ardından Wall Street’te borsayla uğraştığı gösterişli hayatını geride bırakıp dünyaca tanınan bir savaş muhabiri oldu. Afganistan-Pakistan sınırının en ulaşılmaz sahalarına girip en kritik savaş noktalarının haberini yapıyordu. Sahip olduğu bütün parayı ve şöhreti mazide bırakıp El Kaide/Taliban ekseninde hayatını riske atan Mavroleon, en son Peşaver’de bir otel odasında yüksek doz eroinden ölü bulunsa da bu hiçbir zaman gerçek ölüm sebebi olarak kabul edilmedi. Otoriteler tarafından tehlike olarak görüldüğünden suikaste uğramış olma ihtimali üzerinde faili meçhul bir sonla hayatına veda etti.

Mavroleon’ın Yunanca karşılığı olan Black Lion lakabıyla tanınan kahramanımızın biyografisini kim yönetecek belli değil; ama filmin yapımcılığını da başrolle birlikte Garfield üstlenecek.

Bu yıl Sundance Film Festivali’nde ismini iyice duyuran Stay Gold Features yapım şirketinin projesi olan Black Lion’ın çekimlerine ne zaman başlanacak belli değil.