FESTİVAL SEZONU BAŞLIYOR: SOUND PORTS İSTANBUL FESTİVALİ

FESTİVAL SEZONU BAŞLIYOR: SOUND PORTS İSTANBUL FESTİVALİ


24 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında, en sevdiğiniz yerlerde!


İstanbul’da havaların ısınması neye işarettir? Festival sezonunun yaklaştığına!

Bu yıl 24 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında ikincisi gerçekleşecek Sound Ports İstanbul Festivali kendi deyimiyle; kent müziğine, alt kültürlere, Akdeniz ruhuna, olumlu insanlara ve pozitif düşünmeye adanmış bağımsız bir müzik ve sanat festivalidir.

sound-ports-istanbul

İstanbul’un belli başlı kurtarılmış yerlerinden Arkaoda, Salon, Flamme, KargaArt ve Bant Mag/ Bina‘da gerçekleşecek festival, yerli ve yabancı birçok isme ev sahipliği yapacak.

Her şeyden önce güzel insanları, güzel insanlarla bir araya getirme niyetiyle yola çıkan festivalin arkasında BaBa ZuLa ve Selda Bağcan + Boom Pam gibi isimlerin menajerliğini yapan Gulbaba Music yer alıyor.

Dünya genelinde ve ülke özelinde yaşanan sıkıntılı zamanların ilacının, içimizde başlayan değişim olduğunun altını çizerek müzikal ve sanatsal birlikteliğin tam da en ihtiyacımız olan şey olduğunu bir kez daha hatırlatan Sound Ports İstanbul Festivali’nin bu yılki teması: İçsel Yolculuk.

Çıkılacak bu yolculukta bizlere eşlik edecek 15 isim ise;

Tamikrest, Buttering Trio, Ester Rada, TSU!, Islandman, Kam Ata, Scratchy Sounds, Yakaza Ensemble, Duo: Gölgesiz, Asaf Samuel, Mystic Flow, Rain Lab, Rejoicer, TAU ve The Wonderful Kingdom of Papa Alaev.

“Bana öyle sıra sıra isimler değil; gün gün, yer yer, saat saat programı lazım” diyenler de şuradan aradığını bulabilir.

sound-ports