HAYDİ GELİN, ÖYLE BİR GÜZEL EĞLENELİM Kİ…

HAYDİ GELİN, ÖYLE BİR GÜZEL EĞLENELİM Kİ…


Bir kendi halinde deli manifestosu


Artık siz de sıkılmadınız mı? 10 kulüpten 20’sinde aynı plastik müzikleri dinlemekten.

17192038_1288070957915559_4487493459099221218_o

Artık siz de sıkılmadınız mı? Sırf bilmemkimler de oraya gidiyor diye ruhsuz kalabalığa, plastik müziğe maruz kalmaktan.

Biz çok ama çok sıkıldık. Kimi zaman içeri belki girdiğiniz, kapısına +1 sorup durduğunuz ama içeride fabrika üretimi insanlarla eğlenemeyip fabrika üretimi müzikler duymaktan.

İyi müzik dinlemek, sadece eğlenmeye gelmiş ve gecenin sonunda da istediğini alan insanları görmek; onlarla birlikte olmak, onların ta kendisi olmak istiyoruz artık.

Girişiydi, barıydı derken gecenin sonunda küçük bir servet harcamak zorunda kaldığımız ve en sonunda içten içten bir fark yaratmayan ve birbirinin fotokopisinin fotokopisi gecelerden de bu tip gece hayatından da yıldık.

Bizim gibi yılan insanlar -Nokia yılanı olan değil- bize yeter… Bizce saf, ruh dolu eğlenceye bizler gibi aç olan hayli insan bu şehirde!

Play Tuşu serüvenimize başlamadan evvel 2010-2013 yılları arasında 5. viteste gittiğimiz ve artısıyla eksisiyle bizce İstanbul’da şu an olmayan bir ruhu yaşadığımız ve yaşattığımız Club Bangkok, en aç haliyle bu akşam sahalara geri dönüyor.

Zamansız iyi müzikle, koşulsuz iyi müzikle, bara dünyaları bayılmadan -dolayısıyla gönlümüzce blackout’lara koştuğumuz- yarın yokmuşçasına eğlenmeye hazırız. 5 kişi de olsa, 500 kişi de olsa biz bu gece Taksim en özgür alanlarından COOP’ta varımız yoğumuzla eğleneceğiz. Giriş ücreti falan da yok, tek ödeyeceğiniz bedel Pazar sabahına DJ Bitik şeklinde uyanmak olacak.

Dünyanın en rock’n’roll şehirlerinden birinde biraz daha rock’n’roll yaşama zamanı gelmedi mi?

Dans ayakkabılarınızı giyin, bu gece COOP’ta aklımızı kaybedene kadar eğleniyoruz!