HAYRAN KALDIĞINIZ MÜZİK VİDEOLARI ONLARDAN: DIVISION

HAYRAN KALDIĞINIZ MÜZİK VİDEOLARI ONLARDAN: DIVISION


Müzik videosunu sanata dönüştürmek


Müzik videolarını sanata dönüştürmek yetenek, vizyon ve zekanın birleşiminden geçiyor.

Alelade bir video, harika bir şarkının etkisini azaltırken; işinin ehli bir ekip tarafından çekilmiş bir video ise şarkının etkisini katlayabiliyor. Gönül rahatlığıyla “işinin ehli” tanımını yapabileceğimiz Paris menşeli ajans DIVISION, ürettiği müzik videoları ile birçoğumuzun hayatında yer etmeyi çoktan başardı bile. Ayıla bayıla izlediğimiz birçok müzik videosunun arkasında onlar var.

The Avalanches, alt-j, Drake, Jack White, Dizzee Rascal, Tiga, Sébastien Tellier, Disclosure, Gesaffelstein, M83, Connan Mockasin, Justice, Cut Copy, Tame Impala ve Tricky’nin de aralarında yer aldığı isimlere müzik videoları hazırlayan DIVISION, farkını kısa sürede belli eden işlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor.

AG Rojas, Alex Courtes, Arnaud Bresson, Emilie Sornin, Fafi, Fleur Fortune, François Rousselet, Helmi, Max Vatble, Mrzyk & Moriceau, Sanghom Kim, Santiago & Mauricio,  Thomas Rhazi, Valentine Reinhardt ve William Laboury gibi yönetmenleri bünyesinde bulunduran DIVISION’ın tüm videolarına buradan ulaşabilirsiniz.