JARVIS COCKER VE CHILLY GONZALES ALBÜMÜNDEN İLK VİDEO YAYINDA

JARVIS COCKER VE CHILLY GONZALES ALBÜMÜNDEN İLK VİDEO YAYINDA


Selam olsun sana Tearjerker


İki gün sonra yayınlanacak Jarvis Cocker ve Chilly Gonzales albümü Room 29’dan ilk video, şu ana kadar yayınlanan iki şarkıdan biri olan Tearjerker’a geldi.

C69ENXOWoAEnVRS

Hollywood’daki Château Marmont otelinin 29 numaralı odasında yaşananların etrafında dönen Room 29 isimli albümden yayınlanan Tearjerker ve onun enstrümental versiyonu olan Tearjerker Returns, 16 şarkılık olacağı açıklanan albümden şu ana kadar yayınlanan şarkılardı. Bu şarkılardan Tearjerker’a güzel bir video geldi.

Jarvis Cocker’ı siyahlar içinde piyanonun üzerinde denizkızı gibi yatarken gördüğümüz videoda, piyanonun başında tabii ki Chilly Gonzales oturuyor. Tek mekanda ve tek planda geçen videonun yönetmeni ise, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy filminin de yönetmeni olan Gareth Jennings. Paris’teki Hotel Lancaster’ın Marlene Dietrich Suiti’nde geçen video için Jennings, “Hayatımın en iyi beş yılını Sing isimli bir animasyon müzikal film yapmaya harcadım ve bir saatin altında bir şeyler çekme düşüncesi beni çok heyecanlandırdı. Öbür yandan da çok sevdiğim iki müzisyen arkadaşımla çalışmak ise ayrı bir keyifti. Jarvis’e piyanonun üzerine çıkıp uzanmasını söylediğimde bir saniye bile tereddüt etmedi. Hiç prova yapmadan çekimi gerçekleştirdik ve açıkçası bu beni biraz gerdi ama ortaya çıkan sonuçtan memnunum.” açıklamasını yaptı.