JOHN KRASINSKI VE EMILY BLUNT AYNI FİLMDE

JOHN KRASINSKI VE EMILY BLUNT AYNI FİLMDE


Yönetmen koltuğu da John Krasinski'ye emanet


The Office serisindeki Jim Halpert rolü ile akıllara kazınan John Krasinski, üçüncü yönetmenlik deneyimi olan A Quiet Place ile beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Emily_Blunt_and_Miss_Piggy

Daha önce The Hollars ve Brief Interviews with Hideous Men isimli iki filmin yönetmen koltuğunda oturan John Krasinski, bu sefer farklı bir türe yönelip fantastik bir macera filmi çekmeye hazırlanıyor. Başrollerini Sicario ve The Devil Wears Prada gibi başarılı filmlerden tanıdığımız, aynı zamanda Krasinski’nin eşi olan Emily Blunt ile paylaşacak olan aktör ve taze yönetmen, en son 2011 yılında The Muppets Show’da aynı proje için eşi ile birlikte kamera karşısına geçmişti; ancak filmde, ikilinin birlikte hiç sahnesi yoktu.

John Krasinski’nin Saturday Night Live’dan rol arkadaşı Allyson Seeger ile birlikte prodüktör koltuğuna oturacağı A Quiet Place’in senaryosu Scott Beck ve Bryan Woods’a emanet. Çekimleri bu sonbaharda başlayacak film ile ilgili henüz başka bir bilgi paylaşılmazken ikilinin takvimi ise bir hayli yoğun. John Krasinski; Kathryn Bigelow’un henüz ismi belli olmayan, 1967 yılında Detroit’te başlayıp bütün ABD’ye sıçrayan ayaklanmaları konu alan filminde oynarken Emily Blunt ise Bob Marshall’ın Mary Poppins Returns isimli filminde yer alıyor.