METALLICA MOTH INTO FLAME’İ EFSANEVİ SEATTLE KONSERİNDE ÇALSAYDI?

METALLICA MOTH INTO FLAME’İ EFSANEVİ SEATTLE KONSERİNDE ÇALSAYDI?


Çok iyi olurmuş


100 sıkı metal dinleyicisine sorsak 50’sinden sekmeden cevabını alacağımız ve gelmiş geçmiş en gaz konserler kategorisine rahatlıkla koyabileceğimiz 1989 Seattle konserinde Metallica, Moth Into Flame’i de çalsaydı ne olurdu? Artık bu sorunun bir cevabı var.

Valdes Gaming isimli YouTube kullanıcısı tarafından bir araya getirilen videoda, Metallica’nın kariyerindeki en iyi konserlerden biri olarak kabul edilebilecek Live Shit Binge and Purge turu kapsamındaki 1989 Seattle konserine ufak bir dokunuş geldi. “Grubun 2016’nın sonlarında yayınladığı Hardwired… to Self-Destruct isimli onuncu albümünden Moth Into Flame şarkısı, 1989 Seattle’daki konserde çalınmış olsa nasıl olurdu?” sorusu vücut buldu. 

“Dur şunun bi’ canlısını izleyeyim ya” deyip de açılıp kapatılamayan konserlerden biri olan Seattle konseri görüntüsü üzerine başarılı bir şekilde yerleştirilen şarkı ile oluşturulan videoda; birbirine neredeyse mükemmel uyan davulların önünde yerini alan James Hetfield da vokal ve performans olarak en başarılı zamanları diyebileceğimiz günlerden bizleri kıskandıracak bir performansa imza atıyor.