NICK CAVE & THE BAD SEEDS’DEN HAYIR DUANIZI ALACAK BOX SET

NICK CAVE & THE BAD SEEDS’DEN HAYIR DUANIZI ALACAK BOX SET


Lovely Creatures: The Best of Nick Cave & The Bad Seeds 1984-2014


Müzik dünyasının nevi şahsına münhasır isimlerinden biri olan Nick Cave ve grubu The Bad Seeds, hayranlarını çok sevindirecek bir box set duyurdu.

Günümüzün en önemli söz yazarlarından biri olan Nick Cave ve kendisi gibi karizmatik elemanlardan oluşan grubu Nick Cave and the Bad Seeds, dev bir box set yayınlamaya hazırlanıyor. 5 Mayıs’ta The Bad Seeds’in kurucu üyelerinden biri olan Mick Harvey’nin plak şirketi Mute Records/BMG’den çıkacak Lovely Creatures: The Best of Nick Cave & The Bad Seeds 1984-2014 isimli box sette yok yok. İsmini 1996 yılında yayınladıkları Murder Ballads isimli albümlerinde yer alan Lovely Creatures şarkısından alan set; 2 CD, 3 CD, DVD, 256 sayfalık kitap ve 3 adet plak gibi farklı seçeneklerle satışa sunulacak. Bu yayın, ayrıca Nick Cave and the Bad Seeds’in bu güne kadar kendileri hakkında yayınlanmış en geniş külliyat olarak da öne çıkıyor.

“Dışarıda bir yerlerde Bad Seeds’e nereden ve nasıl başlayacaklarını bilmeyen insanlar var. Diğerleri ise bu kataloğu zaten benden bile daha iyi biliyor. Bu baskı, 30 yıldır neler yaptığımız sizlere sunmanın başka bir yolu. Sebepsiz yere içinde takıldığımız şarkıları seçtik ve bunların sayısının fazlaca olduğunu gördük. Bunların bazıları canlı olarak çalınması gerekenler, diğerleri ise kişisel favorilerimiz.” şeklinde Nick Cave tarafından yazılan bir önsöz ile sunulacak kitap, 5 Mayıs’ta piyasaya çıkacak ve şu anda erken siparişe açık. Kitabın içeriğine ulaşmak ve erkenden sipariş etmek için buraya tıklamanız yeterli.