OKJA’YA DAİR MERAK EDİLEN HER ŞEY BURADA!

OKJA’YA DAİR MERAK EDİLEN HER ŞEY BURADA!


Gyllenhaal'in rolü ne? Hani sinopsis nerede?


Snowpiercer’ın başarılı yönetmeni Bong Joon-ho’nun gizemli Netflix projesi Okja’dan sonunda detaylar, birkaç görsel ve sinopsis geldi!

pasted-image-0-1

 

Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal ve Giancarlo Esposito gibi bildiğimiz isimlerle genç yetenek Lily Collins ve An Seo Hyun’un bir araya geldiği filmden ufak çaplı bir teaser önceden yayınlanmıştı. Kaba taslak konuyu da biliyorduk, evet. Ama Gyllenhaal’ın rolü dahil birçok ayrıntı muallaktaydı. Şimdi her şey yerine oturdu.

Buyurun sinopsise,

“Genç Mija (An Seo Hyun), Güney Kore’nin dağlarındaki evinde, devasa olduğu kadar iyi bir arkadaş da olan Okja’nın 10 pastoral yıl boyunca bakıcısı ve devamlı yoldaşıydı. Ta ki ailesinin çok uluslu bir şirket olan Mirando Corporation’a borçlanmasına kadar. Okja’yı kendileri için alıp New York’a transfer eden şirketin görüntü takıntılı ve kendinden destekli CEO’su Lucy Mirando’nun (Swinton) Mija’nın değerli arkadaşı Okja için büyük planları vardır. Belirli bir planı olmasa da tek başına bir kurtarma operasyonuna girişen Mija için işler değişecektir. “

swinton

28 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak filmde Gyllenhaal’ın karakterine dair de resmi bir açıklama geldi. Fotoğrafta görüldüğü gibi bir zoolog olan Dr. Johnny Wilcox’ı canlandıracak Gyllenhaal, Mirando Corporation’ın yüzü sayılıyor. Dr. Wilcox, canavarlara olan düşkünlüğüyle Okja’yı şirketinin markalaması olarak kullanmayı hedefleyen Lucy Mirando ile aynı yola baş koyuyor.

Darius Khondji’nin enfes görüntü yönetmenliğinde izleyeceğimiz Okja’nın senaryosunu Bong Joon-ho ile beraber Jon Ronson ele aldı.

mija-okja