PEAKY BLINDERS’IN YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

PEAKY BLINDERS’IN YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI


Janti mafyalıkta 4. sezon


Başarılı oyunculukları kadar güzel müzikleriyle de konuşulan BBC dizisi Peaky Blinders’ın 4. sezonunun çekimlerinden ilk kareler yayınlandı.

1920’lerin Birmingham’ında geçen bir mafya hikayesini anlatan ve son dönemin popüler dizilerinden biri olan Peaky Blinders, geçtiğimiz aylarda dördüncü sezonun çekimlerine başlanacağını duyurmuştu. Cillian Murphy’nin başrolünde olduğu ve kadrosunda Paul Anderson, Joe Cole, Helen McCrory, Sophie Rundle gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu ise Liverpool’da geçiyor. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, dizinin dördüncü sezon çekimleri başlamadan önce verdiği bir röportajda “Çok heyecanlıyım çünkü dördüncü sezonu yazmayı tamamen bitirdim ve bence yine en iyisi bu oldu. Bana iş gibi gelmiyor, yazmayı çok seviyorum ve çocuklar senaryoyu beğendiklerini söylediğinde daha da mutlu oluyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Cillian Murphy’nin canlandırdığı Thomas Shelby karakterini elinde silahla koştururken gördüğümüz fotoğraflara bakılırsa gelecek yeni sezonda da heyecan hiç eksilmeyecek.