RIDLEY SCOTT YENİ FİLMİ İÇİN NATALIE PORTMAN’I İSTİYOR

RIDLEY SCOTT YENİ FİLMİ İÇİN NATALIE PORTMAN’I İSTİYOR


All the Money in the World


Ridley Scott, 1970’lerde ABD’nin en zengin ailelerinden üçüncü nesil John Paul Getty’nin kaçırılmasını ve annesi Gail Harris’in istenen fidyeyi ödemeyi reddeden büyükbabayı ikna etmek için giriştiği çaresiz mücadeleyi işleyecek All the Money in the World‘ü yönetecek.

gailharris-getty

David Scarpa’nın kaleminden yola çıkılacak filmde Harris’i canlandırması için ilk önce Angelina Jolie düşünülse de programının yoğunluğundan dolayı projeye sıcak bakmamış. Şu an için yine gerçek hayattan bir karaktere hayat verdiği Jackie’yle Oscar’a aday olan Natalie Portman’ı başrole çekmeye çalışan Scott, büyükbabayı oynaması için de teklifi Jack Nicholson’a götürmüş. Nicholson projede yer almayacak olsa da konuşulan isimler düşünülünce, Scott ve Scarpa da işin içinde olunca hayli kaliteli bir yapım gelecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde aynı hikayenin Trust ismiyle Danny Boyle tarafından 5 sezonluk bir TV dizisine dönüşeceği haberini vermiştik. Boyle’un farklı bir yöntemle ele alacağı dizinin detaylarını buradan karıştırabilirsiniz.

All the Money in the World, Imperative Entertainment tarafından finanse edilecek ve yapımcılığını Chris Clark ve Quentin Curtis üstlenecek.