STRANGER THINGS’İN İKİNCİ SEZONUNUN MÜZİKLERİ EMİN ELLERDE: S U R V I V E

STRANGER THINGS’İN İKİNCİ SEZONUNUN MÜZİKLERİ EMİN ELLERDE: S U R V I V E


Değişmeyen kadroya değişmeyen sesler


Netflix’in bu yıl yaptığı en iyi işlerden Stranger Things’i sevmemiz için çok sebep vardı. Sadece birbirinden yetenekli genç kadrosu, içimize işleyen 80’ler referansları ve sebep olduğu tedirgin bekleyişlerle değil müzikleriyle de çok konuşulan dizinin ikinci sezonunda da aynı ürkütücü sesleri dinleyeceğiz desek?

stranger-things-mike-wheeler-2

Dizinin merak uyandıran gidişatıyla bütünleşip tansiyonu daha da yükselten müziklerin arkasındaki S U R V I V E grubundan Kyle Dixon ve Michael Stein, 31 Ekim’de yayınlanacak ikinci sezonun da tüm gerilimini sağlamak üzere söz verdi.

Artık Upside Down’a gidiş yolunu bulan karakterlerimiz, bu sefer orada daha çok vakit geçireceği için ikinci sezon müzikleri de daha karanlık olacak.

Kendi yağında kavrulan bir elektronik grupken Stranger Things ile başladıkları serüvenle Grammy adaylığına uzanıp Coachella, Panorama, Pitchfork gibi büyük çaplı festivallerde yerini ayırtan S U R V I V E, henüz yeni sezon için çalışmalara başlamamış. Fakat edindikleri yeni ekipmanların heyecanıyla konuşan Stein, aynı müzikal çizgide daha tuhaf seslerle tüylerimizi ürpertmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yine dinleyesi gelenler için S U R V I V E elinden Stranger Things’in özlenen gerilimini buraya bırakıyoruz.