THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB İÇİN LISBETH SALANDER ARAYIŞI SÜRÜYOR

THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB İÇİN LISBETH SALANDER ARAYIŞI SÜRÜYOR


Natalie Portman mı Scarlett Johansson mı?


The Girl with the Dragon Tattoo’nun devam filmi The Girl in the Spider’s Web’de dengelerin değişeceğinin haberini geçtiğimiz günlerde vermiştik.

rooney-mara-4872

Fede Alvarez’in yönetmenlik koltuğunu David Fincher’dan devralacağı belliyken Daniel Craig ve Rooney Mara’nın yokluğunda Lisbeth Salander ve Mikael Blomkvist karakterlerine hayat verecek bıçkın oyuncu arayışı hala devam ediyor.

Lisbeth Salander karakteri 2011’de Mara’ya Oscar adaylığı getirmiş ve şu an birçok büyük yapımda yer almasına ön ayak olmuştu.

Şimdi ise ortaya çıkan boşluğu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğinin farkında olan Alvarez ve Sony Pictures Entertainment, büyük isimlerin peşinde. Variety’nin aktardığına göre, an itibariyle gözlerini Natalie Portman ve Scarlett Johansson’a dikmişler. Tabii iki ismin de projeye nasıl baktığı henüz belli değil; ama yine de düşünülen isimler şahane.

pp-johansonportman-benwolf

Lisbeth için Fincher’ın ilk seçimi olan Portman’ın yanı sıra Johansson da Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, Eva Green, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi isimlerin olduğu uzun listede yer alıyordu.

Yine az bilinen bir oyuncu değil de büyük bir ismin yer alması çok daha mantıklı olacak The Girl in the Spider’s Web, 5 Ekim 2018’de vizyona girecek.