TOM WAITS’İN OLD MAN AND THE GUN’DA YER ALACAĞI KESİNLEŞTİ

TOM WAITS’İN OLD MAN AND THE GUN’DA YER ALACAĞI KESİNLEŞTİ


Robert Redford, Casey Affleck... David Lowery çıldırdı!


Geçtiğimiz günlerde Robert Redford ve Casey Affleck’in David Lowery’nin yeni filmi The Old Man and the Gun için bir araya geleceğinin ve efsane bir hayat hikayesine ortak olacağının haberini bütün ayrıntılarıyla vermiştik.

Bir de projede Tom Waits ve Elisabeth Moss’un da yer alma ihtimali vardı; ama kesin değildi. Şimdi test edildi, onaylandı. Waits ve Moss da artık The Old Man and the Gun’ın kadrosunda yer alıyor!

tomwaits

ABD tarihinin en ünlü hapishane kaçaklarından Forrest Tucker’ın maceralarına odaklanacak filmin çekimlerine 3 Nisan’da Ohio, Cinnicati’te başlanıyor ve 2018 sularında vizyona girmesi bekleniyor.

84 yıllık hayatında 18 başarılı, 12 başarısız kaçışa imza atan Tucker; 70 yaşında bile San Quentin’den kaçmayı başararak otoritelerin ve halkın aklını başından almıştı. Hapiste olmadığı zamanlarda da banka soyup bir içeride bir dışarıda koşturmaca halinde olan Tucker’a Redford, cevval dedektifimize de Affleck hayat verecek.

The Old Man and the Gun‘ın oyuncu kadrosunda aynı zamanda Sissy Spacek, Danny Glover, Tika Sumpter ve Isiah Whitlock yer alıyor.

Arada bir göründüğü filmlerin değerini beşe katlayan Waits’in arz-ı endamını heyecanla bekliyoruz.