VE O GÜN BUGÜN: KOFF ANIMATION’DAN MÜSLÜM GÜRSES’E SELAM

VE O GÜN BUGÜN: KOFF ANIMATION’DAN MÜSLÜM GÜRSES’E SELAM


4 dakikada damardan hüzne bir ömür


Geçtiğimiz günlerde Koff Animation’ın paylaştığı Müslüm Gürses animasyonunun fragmanıyla 3 Mart’ın haberini vermiştik. Bugün günlerden Müslüm Baba, herkesin jileti yanındaysa damardan girebiliriz.

müslüm

Koff Animation, 2015’te sanat güneşi Zeki Müren için hazırladığı animasyon filmiyle giriştiği yola mazlumların, hüznün ve isyanın sesi “Müslüm” ile devam ediyor. Hem de böyle bir günde, Müslüm Gürses’in ölüm yıl dönümünde.

Ölüm yıl dönümünde Türk arabeskinin büyük ismi Müslüm Gürses’e selam duran Koff ekibi, sanatçının Şanlıurfa’daki evinde başlayıp İstanbul’da sonlanan yolculuğunu, yaşam mücadelesini, ölümsüz aşkını ve kariyerini 4 dakikada özetliyor.

Koff Animasyon’un kendi ekibinin yanı sıra onlara destek olan isimleri de unutmamak gerekir; yazar Erkan Esenoğlu’nun “Baba” isimli şiirinden uyarlanan filmde, tiyatro sanatçısı ve eğitmeni Güray Dinçol sesi ile metne hayat veriyor. Ses tasarımı konusunun uzmanı Burak Çambel animasyona ince dokunuşlar getiriyor. Keman ustası İlgen Küçükseller ise eşsiz müziklere farklı bir lezzet katıyor.

Biz de Müslüm Gürses’i saygıyla anıyor, Koff Animation’dan daha nicelerini bekliyoruz.

Sizi bir ömür gibi geçen bu 4 dakikayla baş başa bırakıyor, ne olur oranızı buranızı kesmeye çalışmayın diyoruz.