YENİ DUCKTALES SERİSİNDEN İKİNCİ FRAGMAN

YENİ DUCKTALES SERİSİNDEN İKİNCİ FRAGMAN


Macera yediden başlıyor


Kimisi iyi, kimisi değil çocukluğumuzdan aklımızda kalan ne varsa oturup eskisini izlemeyelim diye sıra sıra yeniden uyarlananlarda bugün: DuckTales

disney-ducktales

1987-1990 arasında yayında olan, sonrasında da yıllarca tekrarlarını izlediğimiz Disney serisi DuckTales’in yeniden yapılacağı zaten 2015’te duyurulmuş, bir fragman bile yayınlanmıştı. Şimdi ise yeni bir fragman daha var.

Yaza doğru yayınlanması beklenen ilk sezon daha görünürde yokken ikinci sezon için anlaşma yapılmış bile. Tabii, animasyon oldukça kaliteli görünse de stili biraz daha farklı olabilirmiş. Dilimize Varyemez Amca olarak çevrilen Scrooge McDuck karakteri çok iyi görünse de Can-Cin-Cem biraz tabak suratlı olmuş sanki. Ama yine de seslendirme kadrosunu ve ikinci sezon anlaşmasını göz önünde bulundurursak bu sefer sağlam bir iş çıkabilir. Biz de tıpkı eski günlerdeki gibi TV karşısında oturup kıkır kıkır izlemek yerine bilgisayar başında ya kahkaha tufanına tutulacak ya da sinirlenip ekranı kapayıvereceğiz. Bunu da zaman gösterecek.

Matt Youngberg yaratıcılığında yapılan serinin seslendirme kadrosu da şöyle:

David Tennant (Scrooge McDuck), Tony Anselmo (Donald Duck), Beck Bennett (Launchpad McQuack), Kate Micucci (Webby Vanderquack), Bobby Movnihan (Louie), Toks Olagundoye (Mrs. Beakley), Danny Pudi (Huey), Ben Schwartz (Dewey)

Disney XD’ye bir tutam nostalji için teşekkür mü edersiniz, bir bu kalmıştı mı dersiniz orası size kalmış. Bu da fragman.