ALL THE MONEY IN THE WORLD İÇİN BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE

ALL THE MONEY IN THE WORLD İÇİN BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE


Ridley Scott + Michelle Williams, Kevin Spacey, Mark Wahlberg!


Geçtiğimiz günlerde haberini verdiğimiz, ABD’nin en zengin ailelerinden üçüncü nesil John Paul Getty’nin kaçırılmasına ışık tutacak yeni Ridley Scott filmi All The Money In The World’ün oyuncu kadrosuna katılan katılana!

Michelle-Williams-Kevin-Spacey-Mark-Wahlberg

Kaçırılan III. Getty’nin fidyeyi bulabilmek için kendini paralayan annesi Gail Harris’i canlandırması için teklif ilk önce Angelina Jolie’ye götürülmüş, sonrasında da Scott “Natalie Portman’ı isterim” diye tutturmuştu. Gelin görün ki günün sonunda en son Manchester By The Sea’deki performansıyla gözlerimizde yaş bırakmayan Michelle Williams rolü kaptı kapacak. 

Williams’ın yanı sıra bir son dakika golü olmadığı sürece kadroda yer alması beklenen isimlerden Kevin Spacey onca paranın içinde yüzüp kaçırılan torunu için fidye vermek istemeyen büyükbaba J. Paul Getty’yi, Mark Wahlberg de eski bir CIA ajanını canlandıracak. Spacey’den önce ABD’nin en zengin isimlerinden J. Paul Getty’yi canlandırması için Jack Nicholson düşünülmüştü; fakat o da olmadı.

1970’lerde yaşanan gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanacak filmin senaryosunu başarılı kalemiyle David Scarpa ele alıyor. Hakları Sony tarafından alınan projenin çekimlerine önümüzdeki ay İtalya’da başlanacağından resmi kadro yakın zamanda netleşir diye düşünüyoruz. Onun dışında açıklanan başka detay olursa da biz zaten haberini veririz.

Aynı konuyu ele alacak 5 sezonluk bir dizi hazırlığında olan Danny Boyle’un Trust’ı hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa buradan ona da bir göz atabilirsiniz.