AMBIENT VE ELEKTRONİK MÜZİĞİN ÖNCÜ İSMİ GIGI MASIN GELİYOR!

AMBIENT VE ELEKTRONİK MÜZİĞİN ÖNCÜ İSMİ GIGI MASIN GELİYOR!


7 Mayıs'ta Kırım Kilisesi


Venedik’te doğan, ambient ve elektronik müziğin kralı olan, helal olsun ona olan Gigi Masin; İstanbul’a, hatta İstanbul’dan bile heyecanlı olan atmosferiyle ağız burun yamultan Kırım Kilisesi‘ne geliyor! Der innere raum X Analog Kültür işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik, 7 Mayıs saat 19.00‘da başlayacak. Etkinliğin önemi ise Gigi Masin’in bizzat varlığının yanı sıra hem Beyoğlu’nun tarihi mekanlarından birinde düzenleniyor olup, hem de yalnızca 150 kişiyi ağırlayacak olması. 151. alınmıyor, “Anam babam biz de Beyoğlu çocuğuyuz” yok, “Amcam belediyede çalışıyor” yok… Ona göre hızlıca bilet link’ini verelim, sonra arkamızdan konuşmayın.

70’lerden bu yana benimsediği kendine özgü tarzıyla alçı gibi kitlesini oluşturmuş ve ambient ile electronica’nın öncü müzisyenlerinden biri haline gelmiş Gigi Masin’i özel bir gecede, özel bir mekanda dinleyeceğiz.

Oh! Güzel müziğe hasret kalanlar ardına bile bakmadan gelsin, “Taksim bitti” diyenler de çekinmesin. Biletler için sizleri buraya alabiliriz. Yalnız hatırlatalım, yalnızca 150 kişi. Öyle çok da yüklenmeyin…