BRADLEY COOPER VE LADY GAGA BAŞROLDE

BRADLEY COOPER VE LADY GAGA BAŞROLDE


A Star Is Born


Bradley Cooper ve Lady Gaga başrolünde beyaz perdeye tekrar uyarlanacak müzikal A Star Is Born‘dan ilk fotoğraf paylaşıldı.

a-star-is-born

George Cukor’ın 1954 yıllı, aynı isimli kült filminin yönetmeni ise sahnelerin tozunu çokça attırsa da yönetmen koltuğuna ilk kez oturan Cooper. Aynı film daha önce birçok kez başka isimlerce yeniden çekilse de, akıllara en çok aslında kendi bile uyarlama olan 1954 versiyonu kazındı. 2018’de vizyona girecek remake’te Judy Garland’ın karakterine Lady Gaga, asıl ismiyle Stefani Germanotta hayat verecek.

Arkasında kapı gibi Warner Bros. olan A Star Is Born, günümüze uyarlanacağı için yenilikler de olacak tabii. Cooper’ın canlandıracağı Jackson Maine, kariyerinin düşüşünde bir country müzisyenidir. Ally isimli genç bir yetenek keşfeder ve ona kariyer basamaklarını tırmanmasında ön ayak olur. Bu sırada tutkulu bir aşk yaşayan ikilinin biri zirveye tırmanırken diğeri dibe batmaya yakındır.

Lady Gaga’nın film için hazırladığı yeni şarkıların yanı sıra, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Coachella müzik festivalindeki konserinden görüntüler de filmde yer alacak.

Robert Carson’ın orijinal hikayesini Cooper’la birlikte Will Fetters senaryolaştırıyor. Sam Elliot ve Andrew Dice Clay’in oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin prodüktörlerinden biri de Clint Eastwood!

Elimizde olan detaylar şimdilik bu kadar; ama bu haliyle bile oldukça lezzetli bir müzikal izleyeceğiz gibi duruyor.