DAVID FINCHER WORLD WAR Z’İN DEVAM FİLMİNİ ÇEKMEYE ÇOK YAKIN

DAVID FINCHER WORLD WAR Z’İN DEVAM FİLMİNİ ÇEKMEYE ÇOK YAKIN


Brad Pitt ister de gelmez mi!


2013’te Marc Foster yönetmenliğinde ve Brad Pitt başrolünde hayatımıza giren World War Z‘in devam filmi, eğer takip ediyorduysanız uzun süredir gündemde. Önce yayın tarihi ertelendi, sonra Pitt yönetmen olarak David Fincher’ı isterim diye tutturdu, filmin yapım şirketlerinden biri olan Paramount Pictures’ın CEO’su değişti, öyle mi olacak böyle mi derken ilk başta bu Haziran için vizyon tarihi verilen filmin çekimlerine hala başlanmadı.

brad-pitt-david-fincher

Variety’nin aktardığına göre beklenen anın gelmesine çok az kaldı! Henüz kesin olmasa da Fincher’ın, Paramount ve Skydance Productions ile anlaşmaya varmak üzere olduğu ısrarla söyleniyor.

Eğer proje kesinleşirse Pitt ve Fincher’ın Se7en, Fight Club ve The Curious Case of Benjamin Button’dan sonra beraber çalıştıkları dördüncü film World War Z 2 olacak.

Alien 3’den sonra devam filmlerine pek sıcak bakmayan Fincher, birlikte dengeli bir uyum yakaladığı Pitt’in ısrarlarını geri çevirmez diye düşünüyoruz. Aynı zamanda filmin prodüktörlerinden biri olan Pitt, Se7en’da da John Doe rolü için Kevin Spacey’i isteyen Fincher’a stüdyo “Spacey ateş pahası” deyince arka çıkmış, sorun da çözülmüştü. Projede yine Pitt’in yer alması Fincher’ı ikna edebilir yani!

Bunun yanı sıra Paramount’ın yeni bilirkişisi Jim Gianopulos’un, Fincher’ın son çektiği film olan Gone Girl’de parmağı vardı. Eğer bütün aktarılanlar doğruysa 2018’in ilk çeyreğinde çekimlerine başlanacak devam filmini 2019 gibi izleyeceğiz.