DEADPOOL 2’DE CABLE ROLÜ JOSH BROLIN’E EMANET

DEADPOOL 2’DE CABLE ROLÜ JOSH BROLIN’E EMANET


Sen sevdin bu işleri...


İlk filmi çok sevilen, ikincisi anında onaylanan Marvel evreninin çılgın kahramanı Deadpool’un yeni filminde, Cable rolünü kimin oynayacağı belli oldu.

Daha önce bu senenin flaş yapımlarından Stranger Things’te izlediğimiz David Harbour’un yanı sıra Brad Pitt, Pierce Brosnan, Michael Shannon ve Russell Crowe gibi oyuncuların ismiyle anılan Cable rolü için The Goonies, No Country For Old Men ve Milk gibi filmlerin başarılı oyuncusu Josh Brolin seçildi. Bu haber ile birlikte 2018’de vizyona girmesi planlanan filmin kadrosunda şu ana kadar kesinleşen isimler arasında ilk filmde Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz ve Karan Soni yer alıyor. 

Filmin yapımcılarından Paul Wernick, açıklamasında “Cable’ın bütün hikayesini anlatmamaya karar verdik, çünkü gerçekten çok karışık ve bunu bir filme sığdırmamız mümkün değil. Sadece gereken kadarını anlatabiliriz yoksa bunu iki buçuk saate sığdırmamız imkansız.” yorumunu yaptı. Daha önce de canlandırdığı Thanos karakteri ile süper kahraman filmlerine yabancı olmayan başarılı oyuncunun bu filmde de iyi bir performans sergileyeceğine hiç şüphemiz yok.