DEV KADROLU KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE’DAN İLK GÖRÜNTÜLER

DEV KADROLU KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE’DAN İLK GÖRÜNTÜLER


Jeff Bridges, Halle Berry, Channing Tatum, Pedro Pascal, Julianne Moore


2014’te Matthew Vaughn yönetmenliğinde hayatımıza giren Kingsman: The Secret Service’in devam filmi Kingsman: The Golden Circle’ın göz yaşartan kadrosuna ve EW’nin yayınladığı ilk fotoğraflara bakın.

DF-09632_r.JPG

İlk filmdeki performansıyla kariyer basamaklarını üçer beşer atlamaya başlayan Taron Egerton, Big Lebowski’nin dude’u Jeff Bridges, zilyon tane filmi olsa da akıllara cat woman kostümüyle kazınan Halle Berry, Still Alice’teki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kapan Julianne Moore, Game of Thrones’un Oberyn’i Pedro Pascal, 21 Jump Street’in cengaver polisi Channing Tatum ve Grammy canavarı Elton John‘dan oluşan devasa bir kadro izleyeceğiz.

DF-06828_r2.JPG

X-Men: First Class, Kick-Ass gibi filmlerin yönetmeni Vaughn, Kingsman serisinin ilk filminde Samuel L. Jackson, Taron Egerton ve Colin Firth performansları ile yükselttiği çıtayı devam filminde daha aşağıda tutamazdı zaten. O yüzden adaylıkları bir kenara bırakırsak 4 Oscar kazananını, kazanmasa bile gönüllerin kazananı birçok oyuncuyu bir araya getiren Vaughn devam filmi yapmanın önemini şöyle anlatıyor:

“Sadece bir devam filmi yaparak özgünlüğün verdiği sözü bir şekilde çiğniyorsunuz. Bu da yanaşmaya hiç ilgimin olmadığı bir veba. “

29 Eylül’de vizyona girecek Kingsman: The Golden Circle, külçe altın ağırlığında kadrosuyla ilk filmi aratmaz diye umut ediyoruz.

DF-06453_r.JPG

 

K2_26_7_16_15475.CR2