DONNIE DARKO’NUN 4K VERSİYONUNUN İKİNCİ FRAGMANINA KOŞUN!

DONNIE DARKO’NUN 4K VERSİYONUNUN İKİNCİ FRAGMANINA KOŞUN!


Ne kadar oldu? 15 yıl oldu!


Richard Kelly’nin taze milenyum efsanesi Donnie Darko’nun, 4K çözünürlükle restore edildiğini ve 15 yılın ardından beyaz perdeye tekrar iniş yapacağının haberini ilk fragmanıyla vermiştik. Şimdi de ikinci 4K fragman geldi, buyurmaz mıydınız?

donnie-darko

2001’de ilk vizyona girdiğinde dağıtım problemleriyle uğraşan, hak ettiği ilgiyi ve izleyici kitlesini zamanında yakalayamayan Donnie Darko, külte dönüştüğü 15 yılın ardından ilk günlerin acısını çıkartıyor.

Donnie Darko’nun 15. yılı şerefine ABD’nin her köşesini karış karış gezmeye başlayan 4K restorasyon buraya gelmeyecek evet, bunu zaten biliyoruz. Biz de ne yaparız? Mis gibi yenilenmiş 4K versiyonun ikinci fragmanıyla yetinmeye çalışırız. Ha bu arada, önceden de bildirmiştik, yine hatırlatalım. Öyle birkaç günlük bir gösterim de değil bu. ABD’yi baya karış karış geziyor. İlk gösterimler Mart’ta yapıldı ve önümüzdeki Kasım’a kadar devam ediyor. Olur da yolunuz düşerse şurayı bir karıştırın, planınızı programınızı ona göre yapın. Frank her an yanınızda belirebilirmiş gibi büyük ekrandan hikayeye dahil olmak ve o güzelim soundtrack’ini sinema salonunda deneyimlemek istemez miydiniz?