FEDEX’TEN KARGONUZA ÖZEL SOUNDTRACK!

FEDEX’TEN KARGONUZA ÖZEL SOUNDTRACK!


Müziksiz yol mu geçer, yürü be FedEx!


FedEx’ten görülmemiş yenilik! Tatlı bir kelime oyununun hakkını veren FedEx’in yeni girişimi SoundTrack, kullanıcılarına yolladıkları paket için soundtrack oluşturmalarına olanak sağlıyor. Kargo kargo olalı, böyle yolculuk geçirmedi!

Paketin çıkış ve varış noktalarına, boyutu ve ağırlığına göre hatta geçtiği yollardaki hava durumu ve çevresel faktörleri de hesaba katıp oluşturulan kompozisyonla kargonuza daha anlamlı bir yolculuk yaşatabiliyor, ardından da geçtiği yolları soundtrack’iyle birleştiren animasyonu izleyebiliyorsunuz. Eğer yakın zamanda yolladığınız bir kargo varsa hemen Takip numaranızla (tracking number) kargonuzun tatlı yolculuğuna ortak olabilirsiniz.

Bu işin şöyle de bir güzelliği var, kargo yollamasanız da sırf oyun olsun diye hayali paketinizin çıkış-varış noktasını, ağırlık-boyutunu vesaire seçip eğer bir kargo yollamış olsaydınız nasıl yollardan geçerdi izini sürebiliyor ve yol şarkısıyla paketlenen kargonuzun serüvenini oturduğunuz yerden deneyimleyebiliyorsunuz.

Biz yaptık, çok ince bir iş gerçekten. Siz de hemen şuradan kendi paketinizi oluşturun, FedEx de size SoundTrack yapsın!