GORILLAZ KARAKTERLERİ TV YOLUNDA!

GORILLAZ KARAKTERLERİ TV YOLUNDA!


Kesin bilgi, yayalım!


Evet, doğru duydunuz! Gorillaz’ın efsane çizgilerinin adamı Jamie Hewlett, Q Magazine’e verdiği röportajda 10 bölümlük bir Gorillaz TV serisi hazırlığında olduklarını duyurdu.

gorillaz

Verdikleri 7 yıllık aranın hakkını veren Gorillaz, 28 Nisan’da yayınlanacak 19 şarkılık Humanz ile zaten yılın başından beri kendilerinden konuşturuyor. Bir de üstüne Damon Albarn, geçtiğimiz günlerde “Bende daha en az 40-45 daha şarkı var!” diyerek aklımızı almıştı. Şimdi de Hewlett’ten gelen açıklamayla rüyalarımız gerçek oldu diyebilir miyiz?

İngiliz sanatçı Hewlett, TV girişimiyle ilgili planları doğruladı, yeni artwork ve turne görsellerinin haberini verdi ve ekledi: “Gorillaz doğduğunda hayal bile etmediğim başka şeyler

Şimdi böyle bir haber verip bizi bizden aldılar, Hewlett de uzun süredir projenin üzerinde çalıştığını kabul etti; ama kim bilir ne zaman neymiş, ne değilmiş güzelce anlatacaklar bilemiyoruz. “Ha gelecek, ha geldi” diye sancılı bir bekleme sürecinin ardından kavuştuğumuz Humanz’dan dersimizi aldık. Ne yapacakları belli olmuyor; ama ortaya çıkan da güzel oluyor! Beklemedeyiz.

Birkaç gün önce yayınlanan yeni Gorillaz şarkısı Let Me Out da burada, Pusha T ve Mavis Staples iş birliğini de hatırlatalım.