GRAFİK TASARIMCI ARIYORUZ!

GRAFİK TASARIMCI ARIYORUZ!


Gel beraber olsun...


“Shutterstock’tan en ucuz görselleri indirerek ülkeyi yeni nesil dandik kahvecilere benzettiniz” diyerek sağa sola çemkiren, bulmacadaki ünlüye tek-kaş, bıyık eklemek yerine Snapchat filtrelerinin ağzını burnunu kıracak minik dokunuşlar çizenlerden misin?

Futura’yı duyduğunda “Ay evet Wes Anderson yani” demek yerine, “Lan düdük, Kubrick ilk Futura kullandığında Wes Anderson -14 yaşındaydı” diyerek moral bozanlardan mı yanasın?

Ocakbaşına, meyhaneye düştüğünde “Ben şunlara bir vizyoner kurumsal kimlik tasarlasam 10 Adana değil 100 Adana satarlar, şaka şaka satamazlar ama olsun en azından yakışıklı bir ocakbaşı olur.” düşüncesiyle hem çözüm üreten hem de realist bir algoritmayla yaşıyorsan lütfen gel bizi bul.

500x500-Tasarımcı

Play Tuşu ve kreatif-ne-iş-bulursak-yaparız-olur-olur-onu-da-yaparız-ama-sıkıcıysa-yapmayız ajansı Zombi Kreatif (www.zombikreatif.com) önümüzdeki dönemde bizi çok heyecanlandıran tatlı bir büyüme içinde. Bu genişleme dahilinde, spesifik olarak aşağıdakilere “Varım varım, ona da varım” diyebilecek, bize çok benzeyen, yaptığımız işlere hakim, kendi işlerine felaket güvenen ve akıntının tersine yüzmekten hoşlanan bir grafik tasarımcıya ihtiyacımız var.

– İşbu ilanı okuduğun Play Tuşu’nun tasarımına bakıp “Bu ne lan? Onedio’nun bir karış iyisi, yapacağınız işe bak” diye düşünüyorsan ve websitesi tasarımında “Öyle bir site tasarlarım ki sen şimdi anlamazsın, beş sene sonra anlarsın şekerim” diyebiliyorsan…

– Kurumsal kimlik yaratmaya bayılıyor, mahalle kebapçısından şehirdeki en havalı müzik mekanına, kısayoldan kanser buldurtan bakkaliye abur cuburundan favori müzik festivaline kadar her markanın görselini alır uçururum, uçurtma benim işimdir diyecek kadar iddialıysan…

– Daha önce ayıla bayıla yaptığın işlere “Güzel olmuş ama biraz daha bizim ülkemizin anlayacağı şekilde mi çalışsak, daha bugünün tasarımı olsun…” yorumu geldiğinde şekerin düşüyorsa ve en iddialı olduğun dallar web tasarımı ve kurumsal kimlik yaratmaksa sen bizlik birisin.

Son detaylar:

– Kulak tırmalayan plaza ağzıyla bağlamamız gerekirse: bu pozisyon full-time okipasyon (10.30 – 18.30 / office @Asmalımescit Beyoğlu’nda yani Asmalı’da) olup, social security’si, ticket’ı, insan maaşı ve güzel drink’leri olan bir pozisyondur, go-to pozisyondur.

– Gözün ve yarattığın işlerden zaten eminsen ve iş ahlakına inanıyorsan, “Tamam, sen gel haftaya başla” dedirtecek detaylı portfolyonu [email protected]‘da hararetle bekliyoruz.