JACK WHITE ROBERT REDFORD’I BULUŞTURAN AMERICAN EPIC’TEN FRAGMAN

JACK WHITE ROBERT REDFORD’I BULUŞTURAN AMERICAN EPIC’TEN FRAGMAN


Mayıs'ta yayında


Geçen sene yayınlanması beklenen ama bir türlü ekranlara gelemeyen müzik belgeseli American Epic’ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Jack White’ın yanı sıra Robert Redford ve T Bone Burnett’ın da prodüktörlük koltuğunda oturduğu ve Robert Redford tarafından seslendirilen Amerikan müzik tarihini anlatan belgesel American Epic’ten, yeni bir fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz sene ekranlara gelmesi gerekirken bir senelik bir gecikme yaşayan ama işin içinde Jack White varsa bir bildiği vardır diye düşündüğümüz American Epic, Mayıs ayında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. PBS’te yayınlanacak ve üç bölümden oluşacak belgesel Beck, Alabama Shakes, The Avett Brothers, Willie Nelson ve Merle Haggard gibi önemli müzisyenleri bünyesinde barındırıyor. American Epic, 1920’lerdeki müzisyenler ve büyük plak şirketleri için çalışan yetenek avcılarını anlatacak ve 1920’lerin kayıt tekniğini kullanarak günümüz sanatçılarının canlı performanslarına yer verecek. 

kkk

İçerisinde belgesel için kaydedilen şarkıların yanında 1920’lerden günümüze kalan şarkılardan yapılacak bir seçkinin de yer alacağı 100 şarkılık bir boxset de Sony Music’e bağlı Legacy Recordings ve Jack White’ın plak şirketi Third Man Records tarafından satışa çıkaarılacak. Jack White, Elton John ve Nas’ın yer aldığı fragman ise hemen aşağıda.