MARTIN SCORSESE + ROBERT DE NIRO + LEONARDO DICAPRIO = OLUR MU OLUR

MARTIN SCORSESE + ROBERT DE NIRO + LEONARDO DICAPRIO = OLUR MU OLUR


Killers Of The Flower Moon


Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI kitabının beyaz perde uyarlaması için tekrar bir araya gelebilir! Henüz kesin değil; fakat Deadline’ın aktardığına göre, taraflar an itibariyle teklifi ciddi ciddi düşünmekte. Olur mu olur.

the_audition_4_dicaprio_deniro_scorsese-1

Bildiğiniz gibi iki oyuncu da Scorsese filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden. Ayrı ayrı yer aldıkları onca filmin dışında en son 2015 yılında çıkan kısa film The Audition’da beraber çalışan üçlü, yine bir araya gelirse yer yerinden oynar, herkes projenin ciddiyetinin farkında mı?

Imperative Entertainment’ın 5 milyon dolara haklarını satın aldığı David Grann’ın aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanacak hikaye, 1920-1925 arasında Osage yerlilerinin yaşadıkları yerde petrol bulunmasının ardından sistematik bir biçimde katledilmesinin gerçek hikayesini ve Birleşik Devletler’in olaydaki payını anlatacak.

Hikayenin beyaz perde uyarlaması ise The Insider, The Curious Case Of Benjamin Button ve Munich gibi filmlerin Oscar’lı senaristi Eric Roth’un kaleminden çıktı. 

Konusu itibariyle bizim ilgimizi çeken proje, umarız ki üç ismi de projede yer almak için ikna edebilir.