MARVEL GELECEK AVENGERS’LAR İÇİN SPIDER-MAN’I KADROSUNA KATTI

MARVEL GELECEK AVENGERS’LAR İÇİN SPIDER-MAN’I KADROSUNA KATTI


En tatlı Avangers'lar Spider-Man ile başlar


Geçen sene Captain America: Civil War ile Spider Man rolünü canlandırmaya başlayan genç oyuncu Tom Holland, yeni Avengers’ın kadrosuna katıldı.

Captain America: Civil War ile tek tabanca olarak takıldığı süper kahraman dünyasından çıkıp diğer kahramanların arasına karıştığı Spider-Man performansı ile olumlu yorumlar alan Tom Holland, Marvel CEO’su Kevin Feige’in açıklamasına göre 2018’de vizyona girecek ve çekimleri başlamış olan Avengers: Infinity War’a dahil oldu. Verdiği röportajda “Spider-Man ve Avengers iş birliğini gittiği yere kadar götürmek istiyoruz” diyen Feige’in bu açıklamasına göre sadece gelecek filmde değil serinin muhtemel diğer filmlerinde de Spider Man’ı görmek mümkün olacak.

Spider Man rolü ile programı bir hayli yoğun olan Holland, 7 Haziran’da vizyona girecek Spider-Man: Homecoming’te Robert Downey Jr., Marisa Tomei ve Michael Keaton ile başrolleri paylaşacak. 2018’de Avengers’ta, 2019’da da henüz ismi açıklanmayan yeni bir Spider-Man filminde oynayacak aktörü önümüzdeki yıllarda bol bol beyaz perdede göreceğiz. Ayrıca filmin vizyon tarihine az vakit kala piyasaya çıkan filmin oyuncakları bizlere hikayeye dair çok bilgi veriyor.

Ekran Resmi 2017-04-19 16.02.43