MATTHEW MCCONAUGHEY’İN TRUE DETECTIVE’DEKİ KAMYONU SATIŞA ÇIKTI

MATTHEW MCCONAUGHEY’İN TRUE DETECTIVE’DEKİ KAMYONU SATIŞA ÇIKTI


Alright Alright Alright...


1. sezon finalindeki ışık ve karanlığın mücadelesi üzerine repliği ile ülke gündemi hakkında herkesin birbirine “Şimdi ne olacak?” diye sorduğu bu günlere cuk diye oturan Rust Cohle a.k.a Matthew McConaughey, bu sefer hayırlı bir iş için karşımızda.

Matthew McConaughey’in nefes kesen performansı ve Nic Pizzolatto’nun başarılı senaryosuna rağmen ödül sezonunda hakkını Breaking Bad’e kaptıran True Detective, biz üçüncü sezon haberlerini beklerken güzel bir iş için gündemde. Birinci sezonunda Rust Cohle karakteri ile izlediğimiz Matthew McConaughey’in kullandığı 1997 model Ford kamyonu, “Just Keep Livin Foundation” için açık arttırmaya çıkarılacak. Şu anda ABD Teksas’ta bulunan ve 153.000 kilometrede olan kamyon, yapılacak açık arttırma ile yeni sahibine kavuşmak için bekliyor. McConaughey’in Dazed and Confused çekimleri sırasında babasını kaybetmesiyle yaşadığı sıkıntılar üzerine kurduğu Just Keep Livin Foundation”, lise öğrencilerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve kariyerlerini yönlendirmeyi amaçlıyor.

Son günü 20 Haziran olan açık arttırmaya katılmakta ciddiyseniz maddi değeri on beş bin dolar olan ama manevi değerinin daha yüksek olduğunu düşündüğümüz bu kamyon için şu adresten teklif verebilirsiniz.